Nytårsaften 2010

Velkomstdrink:

  • Prosecco eller Aperol Spritz for at starte festlighederne med bobler og forfriskende smag

Antipasti:

  • Bresaola med rucola og parmesan: Tørret oksekød serveret med rucola, parmesanflager og et strejf af citron og olivenolie
  • Fritto Misto di Mare: En blanding af let panerede og stegte fisk og skaldyr, serveret med en citron-aioli

Primi Piatti:

  • Risotto al Prosecco e Tartufo: En luksuriøs risotto med Prosecco, sort trøffel og parmesanost
  • Tagliatelle con Gamberi e Zucchine: Frisk tagliatelle pasta med rejer, zucchini og en let flødesauce

Intermezzo:

  • Sorbetto al Limone: En forfriskende citronsorbet for at rense ganen mellem retterne

Secondi Piatti:

  • Filetto di Branzino in Crosta di Patate: Ovnbagt havbarsfilet med en sprød kartoffelskorpe, serveret med grillede asparges og en let citronsauce
  • Saltimbocca alla Romana: Kalvekød med lufttørret skinke og salvie, serveret med en hvidvinsreduktion og sauterede kartofler

Contorni:

  • Insalata di finocchi e arance: En frisk salat med fennikel, appelsin og sorte oliven
  • Patate al forno con rosmarino: Ovnbagte kartofler med rosmarin og hvidløg

Dolci:

  • Semifreddo al Torroncino: En lækker, halvfrossen dessert med nougat og knuste kandiserede nødder
  • Panettone con crema di Mascarpone: Italiensk frugtkage serveret med en blød mascarponecreme

Midnatsskål:

  • Et glas Spumante eller Prosecco for at skåle i det nye år

Denne menu repræsenterer en række klassiske italienske retter og sæsonbetonede ingredienser, der skaber en festlig og mindeværdig nytårsaftenoplevelse.

Scroll to Top